Afbeelding
Foto:

Wish bestaat 10 jaar

Algemeen

POORTUGAAL - Het ouderinitiatief Stichting Wish aan de Albrandswaardsedijk bestaat volgend jaar alweer tien jaar. Mede dankzij een hoop inwoners, ondernemingen en organisaties is het Wish-huis tot stand gekomen. De opening in november 2014 zal voor een aantal nog goed in het geheugen liggen en vele inwoners dragen het Wish-huis nog altijd een warm hart toe. Onder andere is dat te merken door de vrijwilligers die wekelijks te vinden zijn bij de bewoners.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft een van de bewoners een mooi jubileum logo ontworpen. Dit logo zal boven alle brieven te vinden zijn die de komende tijd verzonden worden naar veel ondernemers in Albrandswaard. Met deze brief hoopt de Stichting schenkingen te verzamelen om het jubileumjaar net dat beetje specialer te maken. ‘Het programma ligt klaar en daarvan zijn de bewoners op de hoogte, echter willen ze ook nog wat verrassingen realiseren. “Met een kleine leuke bijdrage zijn we heel blij, zeker als het er vele zijn”.

Wie de bewoners van het Wish-huis een speciale vakantieweek gunt of een leuk gezamenlijk feest in een feesttent op het terrein kan een schenking doen. Mail naar info@wishhuis-albrandswaard.nl voor meer informatie.

Advertenties uit de krant