Afbeelding
Foto:

Marlon Pichel bij Live op Zondag

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De Rotterdamse drummer èn zanger Marlon Pichel treed zondagmiddag 3 december op met zijn band in de serie Live op Zondag in Abel. 

Soul meets Rock‘n’roll

Gewapend met een krachtige soulvolle stem en uitzonderlijke begaafdheid op drums is Marlon Pichel een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse soul. Geïnspireerd door de groten der aarde (Otis Redding, Wilson Pickett) neemt Marlon Pichel je mee terug naar de jaren zestig en zeventig, de hoogtijdagen van de Stax-sound. Soul meets rock’n’roll meets Marlon Pichel, of zoals hij zelf al zingt: ‘I Wanna Boogie!’

Radio en TV

Deze Rotterdammer heeft de soul door zijn aderen stromen, dat hoor je meteen bij de eerste noten van zijn debuutalbum Gool Ol’ Loving (2023). Het titelnummer komt geregeld langs bij Radio Veronica en mocht zelfs al een Radio Veronica Oorkonde in ontvangst nemen, maar ook de andere negen tracks zijn knallers. Tijdens het VPRO programma “On Stage met Ilse de Lange” van 13 oktober, was Marlon Pichel een van de acts die Ilse aan het grote publiek wilde voorstellen. 

Alleskunner

Toen Marlon 9 was begon hij in het indorock circuit als drummer bij zijn vader in de band. Niet wetende dat hij in de komende 12 jaar uit zou groeien tot een (sessie)drummer waarbij het hart ligt bij jazz, soul, fusion en funk. Marlon is actief als sessiemuzikant, muziekdocent en componist.

Live op Zondag kaarten

We zijn er als Stichting Muziek op Rhoon enorm trots op om Marlon Pichel op zondag 3 december te mogen verwelkomen bij Abel Grand Café te Poortugaal. De zaal gaat om 15 uur open en de band zal rond 16 uur aanvangen met spelen.

Kaarten voor Marlon Pichel à 15 euro (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl onder Live op Zondag. Let op: wanneer het niet lukt, staat de pop-up blokkade van je browser nog aan, deze kun je uitschakelen via instelllingen. Lukt het online niet om je ticket te kopen, dan helpen we je graag aan de deur. 

Deze optredens vinden plaats in een zaal bij Abel Grand Café en Restaurant te Poortugaal. De reeks waarbij (inter)nationale artiesten het publiek trakteren op muzikale hoogstandjes tijdens hun optredens is als volgt:

03-12-2023                 Marlon Pichel          Jazz, soul, fusion, funk

04-02-2024                 AJ Plug                    Blues, rock, roots

24-03-2024                 Mojo Man                 Rock, soul, rhythm and blues

Advertenties uit de krant