Archieffoto Top2000 dienst Barendrecht.
Archieffoto Top2000 dienst Barendrecht.

Top2000 kerkdienst

Algemeen

POORTUGAAL - “Ontdek de kracht van popmuziek en geloof in onze Top2000-kerkdienst in Poortugaal. We verbinden tijdloze hits met het christelijk geloof, bieden ruimte voor inspiratie, en verwelkomen iedereen, binnen en buiten de kerk, om samen deze unieke viering te beleven.”

Op zaterdag 30 december zal voor het eerst een TOP2000 dienst gehouden worden in de historische Dorpskerk van Poortugaal. Al ruim 10 jaar worden in het hele land Top2000 diensten gehouden. De Top2000 diensten zijn bijzondere kerkdiensten, waarbij in plaats van psalmen en gezangen de mooiste nummers uit de popmuziek een plaats krijgen rondom Bijbellezing, preek en gebed. Het thema van de dienst is ‘What the world needs now’ en hits van onder andere Coldplay, U2, Blof en Ramses Shaffy komen voorbij. De muziek zal verzorgd worden door een grote band die uit muzikanten uit de eigen, maar ook naastgelegen gemeenten, bestaat. 

Om 19 uur gaan de (kerk)deuren open en om 19.30 uur start de dienst die ongeveer een uur zal duren. Na afloop is er een Top2000 café, waar onder het genot van een drankje en livemuziek nagepraat kan worden. 

De toegang is gratis, wel zal na afloop gecollecteerd worden voor Kerk in Actie. 

Voor meer info kan contact worden opgenomen via communicatie@pgpoortugaal.nl. De organisatie hoopt dat veel mensen uit Albrandswaard en omgeving, kerkganger of niet, de dienst meeviert. 

Advertenties uit de krant