Afbeelding
Foto:

Rhoons succes op Regio Cup 2023 tennis voor de jeugd

Algemeen

RHOON - Op 11 en 12 november was TC Rozenburg het decor voor de jeugd Regio Cup 2023. Het tennispark verwelkomde de jeugd clubkampioenen 2023 uit de regio. Een weekend waarin de beste jeugdspelers strijden om de felbegeerde titel. 

Het weekend werd gevuld met mooie wedstrijden in verschillende categorieën. Namens LTC Rhoon hebben 3 jeugdspelers meegedaan in twee verschillende categorieën, Groen 1 en JE17 

De nog maar achtjarige talentvolle Twan Blokland van L.T.C. Rhoon speelde in de categorie Groen 1 tegen kinderen tussen de 10 en 12 jaar. In de finale won hij overtuigend in twee sets met 4-1 en 4-0 van zijn tegenstander Kasper Bos ( T.C. Westvoorne) en is dus Regiokampioen in Groen 1 voor 2023. 

De finale bij de jongens tot 17 jaar was een spannende strijd tussen Thijs van Alpen van L.T.C. Rhoon en Milan van Duijne ( L.T.V. de Dalle). Na een gelijk opgaande strijd (7-6 4-6), won Thijs uiteindelijk de supertiebreak met 10-6 en mag zich net als Twan het komende jaar Regiokampioen 2023 noemen. Dani Debidin, de derde speler van Rhoon heeft helaas niet de finale gehaald, hij is gestrand in de poulefase. 

Advertenties uit de krant