Bywater Call.
Bywater Call.

Live op Zondag

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Na het succesvolle festival Muziek op Rhoon is het even stil geweest rondom Stichting Muziek op Rhoon. Er is echter achter de schermen wel gewerkt en nu de herfst bijna begint komt de stichting met het programma voor Live Op Zondag.

Dit is een serie muzikale middagen waarbij (inter)nationale artiesten in een kroegopstelling het publiek vermaken met optredens. Deze middagen zijn op zondag in een zaal bij Abel, Grand Café en Restaurant. De zaal opent om 15 uur, het optreden is van ongeveer 16 tot 18 uur.

15-10-2023 Bywater Call (Canada) Southern soul, roots rock

19-11-2023 Sacromud (Italie) Blues, funk, soul, gospel, reggae

03-12-2013 Marlon Pichel Jazz, soul, fusion, funk

04-02-2024 AJ Plug Blues, rock, roots

24-03-2024 Mojo Man Rock, soul, rhythm and blues

Bywater Call trapt het nieuwe seizoen Live Op Zondag af. Tijdens hun Europese tournee spelen zij onder andere in Londen, Edinburgh, Bonn en op 15 oktober dus bij Live op Zondag. Deze zevenkoppige band staat erom bekend dat zij een spannend, ontroerend en krachtig optreden kunnen neerzetten.

Het tweede optreden in de serie is de Italiaanse band Sacromud, op zondag 19 november..De winnaar van de Italiaanse Blues Challenge doet in januari 2024 mee aan de International Blues Challenge in de Verenigde Staten, maar speelt eerst in Rhoon!

Daarna blijven Ze dichterbij huis met de Rotterdamse Marlon Pichel op 3 december. Deze sessiedrummer speelt met zijn eigen band een mix van jazz, soul, fushion en funk. Wellicht ken je hem van zijn optreden bij Muziek op Rhoon met Boaz of van zijn deelname aan The Voice of Holland, met coach Waylon.

AJ Plug speelt op 4 februari. Zij is de absolute topper in de Nederlandse blues rock en roots scene, en heeft al vele prijzen gewonnen. Deze dame zal de zaal op stelten zetten!

Op 24 maart treedt Mojo Man op. Dit tienkoppige collectief, met de charismatische zanger Marcel Duprix en een vijf man sterke blazerssectie zorgt voor energieke optredens waar nog lang over wordt nagesproken.

Het programma staat als een muzikaal huis. Tickets a 15 euro (exclusief servicekosten) zijnverkrijgbaar via de website van Muziek op Rhoon: www.muziekoprhoon.nl

Advertenties uit de krant