Afbeelding
ADVERTORIAL

Landelijk wonen tussen weiden, waarden, en gaarden in de Landerij van Rijsoord.

Algemeen

Het zeer weids opgezette plan aan de Geerlaan in Rijsoord biedt ruimte aan maar liefst 76 duurzame gasloze woningen en bouwkavels. De locatie, de ruime planindeling en de grote diversiteit aan woningtypes maken dit project echt uniek. Naast dat het project woningen biedt voor verschillende doelgroepen, zal het tevens een mooi wandel– en recreatiegebied worden met veel water, groen en bloemen-, speel- en plukweides. De Landerij van Rijsoord” is straks één van de mooiste woongebieden van de regio.

De verkoop van het project was dan ook een groot succes! Alle appartementen, rijwoningen en half vrijstaande woningen zijn verkocht! Van de vrijebouw kavels is het merendeel ook al verkocht en hebben we van diverse kopers al prachtige ontwerpen van hun droomhuis voorbij zien komen. Er zijn op dit moment nog enkele bouwkavels te koop van € 539.000,- tot € 675.000,- . Hiervan is de actuele beschikbaarheid op de website www.landerij-van-rijsoord.nl bij het kavelaanbod met een groen vlak zichtbaar. In de te downloaden prijslijst staan de verkoopprijzen van de beschikbare kavels vermeld.

Mocht u interesse hebben in een kavel om uw droomhuis te bouwen, dan bespreken we dit graag met u.

We bekijken dan samen of uw woonwensen te realiseren vallen op één van de kavels. Hierbij kunnen we dan ook op korte termijn een oriënterende en vrijblijvende afspraak inplannen met een architect. U heeft dan direct inzicht in wat de mogelijkheden zijn, wat het bouwproces zal inhouden en welke kosten er gepaard gaan met de bouw van uw droomhuis. We kunnen vanzelfsprekend ook met u meedenken in de eventuele verkoop of verhuur van uw huidige woning

Voor meer informatie over dit unieke nieuwbouwproject kunt u contact opnemen met Delta NVM Makelaars of Intrahuis Makelaars. 

Delta NVM Makelaars – Achterom 60, Barendrecht – welkom@deltamakelaars.nl – 0180-200000

Intrahuis Makelaars – Kromme Nering 4, Heerjansdam – info@intrahuis.nl – 0180 – 396218

Advertenties uit de krant