Afbeelding

Signeersessie Danielle Disser

Algemeen

BARENDRECHT - Danielle Disser signeert op zaterdag 16 september van 11 tot 12.30 uur haar nieuwe thriller ‘Gerechtigheid’, het spannende vervolg op haar thrillerdebuut ‘Volmaakte onschuld’, bij de ReadShop op de Middenbaan 82 in Barendrecht. 

Naar dit boek werd maandenlang reikhalzend uitgekeken. De recensies van bloggers en lezers zijn overweldigend. ‘Bloedspannend vanaf de eerste bladzijde’ en ‘Wow, wat een pageturner’ zijn slechts een paar gehoorde reacties.

Toegang vrij.


Beschrijving

Maandenlang wordt Julia gestalkt en stelselmatig vergiftigd. Als ze op het nippertje ontkomt aan een gruwelijke dood en er achter komt wie daarvoor verantwoordelijk is, neemt ze een drastisch besluit. Eigenhandig zorgt ze ervoor dat haar vermeende moordenares, die dichterbij haar staat dan ze ooit had kunnen vermoeden, achter de tralies belandt.
Wanneer Julia op onderzoek uitgaat en probeert dichterbij de waarheid te komen, duikt haar stalker weer op en moet ze alles op alles zetten om haar eigen leven en dat van haar dochter te beschermen. Betekent dit dat de dader nog vrij rondloopt? En wie is toch die geheimzinnige vrouw met wie Mark een relatie heeft? Kan ze ooit nog iemand vertrouwen in dit gevaarlijke kat-en-muisspel?

Advertenties uit de krant