Foto: M. Hulsman
Foto: M. Hulsman Foto: Picasa

Seizoen voor WCR gaat als een nachtkaars uit

Algemeen

RHOON - Na de midweekse overwinning tegen Blijdorp was het zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen. In Schiedam werd er afgetrapt tegen PPSC. Thuis werd er gelijkgespeeld. Het beloofde een zware wedstrijd te worden. Meerdere spelers waren om verschillende redenen afwezig.

Er waren weinig gevaarlijke momenten aan het begin van de wedstrijd. Het was erg warm en daarom werd er in de 25e minuut een drinkpauze ingelast. Kort na de drinkpauze wist PPSC met een goede aanval op voorsprong te komen.

Na de rust schommelde het spelbeeld, maar het is PPSC dat duidelijk de betere van de twee is. PPSC weet ook op 2-0 te komen. WCR wisselde een aantal maal, waaronder keeper Arjan. Invaller Rens stuurde in de 78e minuut Robin een-op-een met de keeper. Robin lobte de bal over de keeper, 2-1. Kort leek het geloof terug te keren, maar PPSC wist kort hierna te beslissen door de 3-1 binnen te schieten.

Al met al een teleurstellend seizoen voor WCR. Een zesde plek waar in potentie zeker een nacompetitie plek haalbaar zou moeten zijn. WCR wist dit seizoen alleen tweemaal van VOB en MSV’71 te winnen. Dit onderschrijft de wisselvalligheid van de ploeg uit Rhoon.

Advertenties uit de krant