(foto: Aad Kraaijenbrink)

WCR en BZC/Zuiderpark delen de punten

Algemeen

RHOON – WCR voetbalde tegen BZC / Zuiderpark. Na enkele festiviteiten, waaronder een opkomst met de kinderen van de spelers, werd er afgetrapt onder zonnige omstandigheden.

In de beginfase van de wedstrijd zijn er een aantal mogelijkheden voor beide teams. Het was BZC/Zuiderpark die in de 16e minuut op voorsprong wist te komen. Net als de heenwedstrijd waren zij scherper in de afronding. WCR kreeg voldoende kansen, maar wist deze niet te verzilveren. De echte beleving miste bij de ploeg uit Rhoon. WCR speelt immers nergens meer voor. BZC/Zuiderpark juist wel en dat was zichtbaar in de eerste helft.

WCR kwam gelukkig met een iets andere instelling uit de kleedkamer. Al twee minuten na de rust stond de gelijkmaker op het scoreboard. Melvin stuurde Bas weg die samen met Darragh een op een op de keeper afgingen. Darragh schoot beheerst de 1-1 binnen.

Toch kwam BZC/Zuiderpark weer op voorsprong. Een hoge voorzet van de zijkant werd niet goed weggewerkt en WCR kon weer reparatiewerk gaan verrichten.

Een kwartier voor tijd werd Robin ingebracht. Al na enkele minuten werd hij op snelheid weggestuurd. Hij wist een goede voorzet af te leveren op Darragh die de bal prima binnen wist te werken. Eindstand 2-2.