Florus van der Linden. (foto: Mladen Pikulic)
Florus van der Linden. (foto: Mladen Pikulic)

Florus van der Linden nieuwe gemeentesecretaris Albrandswaard

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Florus van der Linden is per 1 juli de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Albrandswaard. Hij wordt het hoofd van de ambtelijke organisatie en staat het college ambtelijk bij.

De gemeentesecretaris is door het college van B&W op 16 mei 2023 benoemd.

Florus van der Linden is 41 jaar en heeft veel ervaring bij gemeentelijke organisaties. Hij heeft bij meerdere gemeenten in de regio gewerkt en kent de regio dan ook goed. Momenteel is hij afdelingshoofd Bestuur- en Concernondersteuning en loco-secretaris bij de gemeente Capelle aan de IJssel. Hij volgt in zijn benoeming Hans Cats op, die in februari aangaf per 1 juli zijn functie als gemeentesecretaris neer te zullen leggen.

Burgemeester Jolanda de Witte: “Ik ben erg blij met Florus van der Linden als nieuwe gemeentesecretaris. We hebben hem leren kennen als een plezierige persoonlijkheid met ambitie en kwaliteit die past bij onze gemeente. Ik kijk er naar uit met hem samen verder te bouwen aan de nieuwe gemeentelijke organisatie en dienstverlening aan onze inwoners. Namens het college wens ik hem veel succes en werkplezier.”

Florus van der Linden: “Ik heb veel zin om te starten in Albrandswaard. Het is een heel mooie gemeente, met bijzondere dorpen, veel groen én dichtbij de grote stad. Met betrokken inwoners, verenigingen en ondernemers. Dat zorgt voor dynamiek en leuke uitdagingen. Samen met de collega’s die vanuit de BAR-organisatie naar Albrandswaard komen, gaan we hier met veel plezier aan de doelen van onze gemeente werken. Het zal best een spannende tijd worden. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we met de collega’s, college en raad de juiste kwaliteit kunnen blijven leveren aan onze inwoners én gaan bouwen aan een mooie toekomst.”

Advertenties uit de krant