Afbeelding

Opening Gezondheidscentrum Zorgkasteel Rhoon

Algemeen

RHOON - Met ingang van 22 mei zal huisartsenpraktijk Zorgkasteel en Fysiotherapie Rijnmond, locatie Rhoon gevestigd zijn aan de viaductweg 89 Rhoon.

Na een langdurige voorbereiding en negen maanden verbouwen is het gezondheidscentrum Zorgkasteel eindelijk klaar om te openen.

De transformatie van het pand is totaal. De entree is naar de zijkant verplaatst alwaar via een ‘kasteelbrug’ de ruime gezamenlijke wachtkamer betreden wordt. Het lage deel van het pand is volledig ingericht als een huisartsenpraktijk anno 2023. Het hoge gedeelte is voor Fysiotherapie Rijnmond en Rijnmondfit.

Naast de huisartsen praktijk van T. Karakose en Fysiotherapie Rijnmond van Bas de Korte en Najia Visbeen Subhani zal ook Rondom podotherapie, Logopedie Rijnmond en Rijnmondfit zich vestigen.

Rijnmondfit is een 24/7 fitness. Dus dag en nacht toegankelijk voor leden.

De huisartsenpraktijk draait tijdens de verhuizing op vrijdag 19 mei een zondagsdienst. Dus alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Dit is per briefpost naar al de patiënten gecommuniceerd afgelopen week.

Fysiotherapie Rijnmond blijft telefonisch normaal bereikbaar tijdens de verhuizing. Kijk ook op www.gczorgkasteel.nl en www.rijnmondfit.nl voor meer informatie

Advertenties uit de krant