Afbeelding

Pannenkoeken voor mantelzorggezinnen

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Mantelzorg Adviespunt Welzijn Albrandswaard hield op vrijdag 10 maart een pannenkoekenavond voor jonge mantelzorggezinnen in Het Lokaal. Gezinnen met kinderen tussen de 5 en 18 jaar, waarin sprake is van zorg, waren welkom om met elkaar te genieten van versgebakken pannenkoeken. De avond stond volledig in het teken van elkaar ontmoeten, in gesprek gaan en ontspanning.

Al genietend van de lekkere, door hun kinderen gebakken, pannenkoeken ontstonden er mooie gesprekken aan de tafels. Terwijl de ouders met elkaar zaten te praten vertoonden de kinderen hun bakkunsten in de keuken en serveerden zij de pannenkoeken. Er werd hard gewerkt in de keuken en veel plezier gemaakt. Na het eten konden de kinderen zich volop vermaken met knutselen en gamen en hadden de ouders tijd om het gesprek voort te zetten. Kortom een zeer geslaagde avond in een fijne ontspannen sfeer waarin ouders herkenning vonden in elkaars verhalen. 

Het Mantelzorg Adviespunt ondersteunt en adviseert mantelzorgers van alle leeftijden en organiseert regelmatig activiteiten. Voor vragen of informatie:

mantelzorg@welzijnalbrandswaard.nl of 010-5018322.

Uit de krant

Advertenties uit de krant