Afbeelding
Foto:

Pump Fitclub wint Dutch Fitness Award

Algemeen

POORTUGAAL - Pump Fitclub is door de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste fitnessclub van de gemeente Albrandswaard. Pump Fitclub heeft niet alleen de meeste stemmen gehaald, maar ook de beste waardering, namelijk hoger dan een 9. Voor dat laatste heeft Pump Fitclub een Golden Award gewonnen. 

De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. Fitnessclubs en personal trainers maken in de gemeente waar zij gevestigd zijn kans op een award voor de meeste stemmen en een award voor de hoogste waardering. Pump Fitclub uit Poortugaal kreeg 120 stemmen en een waardering van 9,7. Hiermee mag de sportschool zich de winnaar van de gemeente Albrandswaard noemen.

,,We zijn erg blij en trots met het winnen van de award”, vertellen Rob Roos en Gatchik Khatchatrian, eigenaren van de sportschool. ,,We bestaan nu pas 1 jaar en dit is een mooie waardering voor ons harde werken. Zeker gezien de lastige start, want drie weken na onze opening moesten we gelijk sluiten vanwege de corona lockdown. Het winnen van deze award geeft ons een mooie opsteker en een positieve boost aan ons hele team.” 

Pump Fitclub is gehuisvest in de voormalige voetbalkantine van vv Oude Maas op het sportpark Polder Albrandswaard. 

Advertenties uit de krant