Afbeelding

Overwinning voor sv Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL - Na de goede wedstrijd tegen ’s Gravenzande moest sv Poortugaal zaterdag op weg naar het in vorm zijnde Spijkenisse. 

sv Poortugaal begon sterk aan het duel en creëerde goede kansen. Het was wederom Bjorn Wagenaar die de openingstreffer voor zijn rekening nam. In de 18e minuut namen de bezoekers daardoor al de leiding. Het werd zeker geen walk-over voor de mannen van Peter Klomp, hoewel de mensen die uitsluitend de wedstrijd op teletekst volgden, wel die indruk konden krijgen toen de 0-2 op pagina 694 verscheen. Die kwam daar te staan door een eigen goal van Ragip Ozrak. 

De blauw-zwarten leken op rozen te zitten, maar daarvoor was de tegenstander echt te sterk. Spijkenisse kwam door Julien Gret, in Poortugaal zeker goed bekend, terug in de wedstrijd. Na 36 minuten was het 1-2. 

In de tweede helft werd er niet meer gescoord. Dat nam niet weg dat het een boeiende wedstrijd was, waarin met name Spijkenisse in het laatste half uur de bovenliggende partij was. 

sv Poortugaal wist de overwinning eruit te slepen en de zevende plaats op de ranglijst te behouden. Komende zaterdag om 14.30 uur is er een nieuwe derby. sv Poortugaal speelt tegen Smitshoek op Sportpark Polder Albrandswaard. 

Uit de krant

Advertenties uit de krant