Bastiaan Schellekens bij Het Terphuis.
Bastiaan Schellekens bij Het Terphuis.

Bastiaan loopt de London Marathon als sponsoractie voor Het Terphuis

Algemeen

POORTUGAAL - Op 23 april gaat Bastiaan Schellekens uit Poortugaal meedoen met de London Marathon. Hij rent voor zijn eigen plezier én als sponsoractie voor Het Terphuis. In zijn eigen leven ervaart Bastiaan de voordelen van sporten en hij gunt dit ook de jongeren die op de boerderij begeleid worden.

Gewild startnummer

Omdat de London Marathon een van de belangrijkste marathons ter wereld is, zijn de startnummers erg gewild. Bastiaan had daarom geluk toen hij er via zijn werk bij New Balance een toegewezen kreeg. Hij vertelt: “Ik ben inderdaad een van de gelukkigen met een startnummer. Veel deelnemers aan deze marathon rennen voor een goed doel. Dat wilde ik zelf ook graag, maar dan wel een lokaal goed doel. Ik kwam op Het Terphuis uit.”

“Wat ik heel positief vind aan deze plek, is dat ze jongeren in hun kracht willen zetten. Zij worden hier op weg geholpen door te werken en te leren. Verder is de boerderij actief met andere, waardevolle initiatieven zoals paardencoaching, een Bed & Breakfast en een winkeltje met streekproducten. Ik vind het belangrijk dat er zo’n plek is.” Met deze sponsoractie wil Bastiaan zoveel mogelijk geld ophalen, zodat de jongeren op hun manier kunnen gaan sporten en zo het werk van de medewerkers versterkt wordt.

Mooie prijzen

“Iedereen kan meedoen met de sponsoractie van Bastiaan door een of meerdere loten te kopen via hetterphuis.nl/marathon. Zo steun je Het Terphuis én je maakt kans op mooie prijzen. Per gekocht lot kun je een geschatte finish-tijd aangeven. Heb jij de juiste tijd geraden? Dan win je een paar New Balance hardloopschoenen! Mocht je er nou net naast zitten, dan maak je alsnog kans op een groenten- en fruitpakket van Rechtstreex of een pakket met fietsaccessoires van Mons Tweewielers”, laat men bij Het Terphuis weten.

Een dag na de marathon worden de winnaars en het totaal opgehaalde bedrag bekendgemaakt via e-mail en social media.

Over Het Terphuis

Het Terphuis is een stichting in Poortugaal die jongeren op weg helpt naar gezonde zelfstandigheid. De werkzaamheden en overige activiteiten op de boerderij worden onder meer mogelijk gemaakt door donateurs en vrijwilligers. Jouw deelname aan deze sponsoractie is dus erg welkom!

Volg Het Terphuis en Bastiaan op Instagram: @hetterphuis en @bastiaan.schellekens.

Uit de krant

Advertenties uit de krant