Ondanks het stormachtige weer hebben Rob Oorschot en Richard Schenk van Auto Hoogenboom gezorgd voor een mooie aflevering van 10 Volkswagen Bedrijfswagens aan Dennis Opmeer. De mannen van Opmeer Isolatie stappen weer met veel plezier in hun gloednieuwe bedrijfswagens.
Ondanks het stormachtige weer hebben Rob Oorschot en Richard Schenk van Auto Hoogenboom gezorgd voor een mooie aflevering van 10 Volkswagen Bedrijfswagens aan Dennis Opmeer. De mannen van Opmeer Isolatie stappen weer met veel plezier in hun gloednieuwe bedrijfswagens.

Samenwerking tussen Auto Hoogenboom en Opmeer Isolatie

Algemeen

REGIO - Door weer en wind ging Auto Hoogenboom op 12 januari om een mooie aflevering mogelijk te maken. Onder bizarre omstandigheden werden in de regen en storm maar liefst 10 Volkswagen Bedrijfswagens, 9 Transporters en 1 Caddy, door Auto Hoogenboom afgeleverd aan J. Opmeer Isolatie Rotterdam B.V.

Daarmee was de samenwerking tussen de twee Rotterdamse bedrijven officieel beklonken. Rob Oorschot en Richard Schenk (van Auto Hoogenboom en Auto Hoogenboom Lease) en Dennis Opmeer zijn met elkaar in contact gekomen via een gezamenlijke relatie, waardoor er een mooie, nieuwe samenwerking tot stand kwam.

Opmeer Isolatie is een van de meest gerenommeerde isolatiebedrijven in Rotterdam. In heel Rotterdam is het werk van Opmeer te zien. Zo heeft Opmeer gewerkt aan de Cooltower, de Montevideo, het PwC gebouw en nog veel meer Rotterdamse gebouwen. Voor de uitvoering van de werkzaamheden is het bedrijf afhankelijk van de inzetbaarheid en betrouwbaarheid van bedrijfswagens, om mensen en materieel te vervoeren. Auto Hoogenboom levert een breed scala aan bedrijfswagens én biedt wagenparkoplossingen die afgestemd zijn op de behoefte van de klanten.

Chemie

Voor de totstandkoming van deze samenwerking hebben er eerst enkele gesprekken plaatsgevonden en is er een chemie tussen de Rotterdamse bedrijven ontstaan. “De aanloop naar deze samenwerking met Auto Hoogenboom vond ik fijn. Ze zijn hier 4-5 keer over de vloer geweest om allerlei details te bespreken, zodat zij konden zorgen voor een mooi resultaat. Dat gaf voor mij de doorslag om deze samenwerking met hen aan te gaan. Het gaf ook gelijk een vertrouwd gevoel en dat vind ik heel belangrijk”, aldus Dennis Opmeer. “Onze visie gaat verder dan het leveren van een bedrijfsauto. Wij snappen dat bedrijven hun handen vol hebben aan hun eigen business en zetten graag de meest efficiënte manier van mobiliteit in. In dit geval betreft het zowel de aanschaf als leasing van de bedrijfswagens. En zoals je vandaag hebt kunnen zien, leveren wij onder álle omstandigheden! We zijn natuurlijk heel blij dat we een bedrijf als Opmeer aan mogen sluiten bij de Hoogenboom club. Daar zijn wij trots op.”, aldus Rob Oorschot.

Auto Hoogenboom, dealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, heeft diverse vestigingen in Rotterdam Noord, Zuid, Spijkenisse en Vlaardingen. In 1936 is Auto Hoogenboom opgericht door Piet Hoogenboom. De eerste vestiging was op de Gerrit Jan Mulderstraat in Rotterdam. Door de jaren heen was Auto Hoogenboom gevestigd op diverse Rotterdamse locaties en is het uitgegroeid tot een echt Rotterdams bedrijf, gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen op maat. De samenwerking tussen Auto Hoogenboom en Opmeer Isolatie is dan ook een mooie Rotterdamse verbinding tussen twee bedrijven.

Uit de krant

Advertenties uit de krant