Afbeelding
Foto:
VIDEO

Eerste paal voor kliniek J van Antes

Algemeen

POORTUGAAL - In de modder en net tussen de buien door werd woensdagmiddag rond half vijf de eerste paal van kliniek J bij Antes geslagen. Het werd een feestelijke bijeenkomst. Suzanne Nauta, directeur bedrijfsvoering van divisie klinisch zuid Antes, was blij met alle belangstelling die er voor de eerste paal was. 

Antes wil dat cliënten en collega’s verblijven en werken in kwalitatief hoogwaardige gebouwen. Om dit waar te maken, zijn veranderingen nodig zoals nieuwbouw, het sluiten van enkele huidige klinische locaties en verhuizingen. Kliniek J wordt een kliniek voor acute en kortdurende behandelingen met een capaciteit van 192 bedden.

Suzanne Nauta sprak met meerdere mensen op de bouwplaats waaronder burgemeester Jolanda de Witte. ,,Antes investeert in prachtige huisvesting voor haar cliënten”, zei de burgemeester. ,,Ik vind het fijn dat wij een goede relatie met Antes hebben en zij in goed contact staan met de omwonenden en de verenigingen. Samen zorgen we zo voor een veilige omgeving.”


Afbeelding

Uit de krant

Advertenties uit de krant