Afbeelding
Foto: JuliaBoHeijnen; Julia Bo Heijnen

Blues op Zondag met Harlem Lake

Algemeen

RHOON - Stichting Muziek op Rhoon houdt zondag 11 december in samenwerking met Holland International Blues Festival, wederom een muzikaal optreden bij Abel. In de serie Blues Op Zondag treedt de band Harlem Lake op. Bezoekers van het festival Muziek op Rhoon in juni herkennen deze naam vast nog wel. Zij speelden een grandioze set op het festival en het publiek was wild enthousiast.

De organisatie is er trots op dat ze Harlem Lake nog een keer te kunnen presenteren in 2022. Ze hebben een druk programma want zij wonnen dit jaar de European Blues Challenge 2022 en treden erg veel op in binnen- en buitenland. 

De achtkoppige band speelt een mix van raw 70’s soul, blues rock en americana. De jonge muzikanten, aangevoerd door zangeres Janne Timmer en bandleider Dave Warmerdam, staan garant voor een spetterend optreden.

De zaal bij Abel, Grand café restaurant aan de Albrandswaardsedijk 194 in Poortugaal, opent om 15 uur en het optreden start rond 16 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl

Ook voor het jaarlijkse festival Muziek op Rhoon is de voorverkoop gestart. Een beperkt aantal Early Bird tickets met een lagere prijs is momenteel nog beschikbaar en ook verkrijgbaar via bovenstaande site.

Advertenties uit de krant