Afbeelding

Super Zaterdag bij de ReadShop Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT – ‘Super Zaterdag’ zo noemt boekhandelaar Mark Snoek zaterdag 10 december. Die dag zijn er bij de Read Shop Barendrecht maar liefst drie signeersessies.

Tussen 10 en 11.30 uur is er een Meet & Greet met de internationale bestsellerauteur Thomas Olde Heuvelt. De ‘Nederlandse Stephen King’ signeert dan zijn net verschenen boek November (22,99 euro), een nieuw hoogtepunt in zijn oeuvre.

Twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek, Mart Smeets en Kees Jansma, signeren tussen 12 en 13 uur hun net verschenen boek Nabeschouwing (22,99 euro). Zij blikken in dit vermakelijke boek terug op hun leven en carrière.
“Een grote eer dat zij naar de Middenbaan komen en daarom voor u een unieke kans om deze ‘characters’ te ontmoeten en een heel origineel cadeau voor de feestdagen te bemachtigen”, zegt Mark Snoek.

Bestsellerauteur Jeroen Windmeijer komt ook langs op deze bijzondere zaterdag. Hij promoot en signeert tussen 14 en 16 uur zijn net verschenen historische thriller De Magdalena Codex (22,99 euro). De ‘Nederlandse Dan Brown’ schreef dit boek met cultuurhistoricus Jacob Slavenburg.

Toegang is vrij en het is mogelijk om vooraf een boek te reserveren. De ReadShop Barendrecht is te vinden aan de Middenbaan 82.

Advertenties uit de krant