Ruud Maaskant, Jaap Smaling en Rory Lems
Ruud Maaskant, Jaap Smaling en Rory Lems

sv Poortugaal neemt nieuwe luifel in gebruik

Algemeen

POORTUGAAL - Afgelopen zaterdag werd bij sv Poortugaal officieel de nieuwe luifel aan de kantine over het terras in gebruik genomen. Voor deze gebeurtenis waren Ruud Maaskant en Rory Lems van Jordex Shipping en Forwarding uitgenodigd. Door het tekenen van een partnership dragen zij bij in de kosten van deze luifel van 16 bij 5 meter over de volle breedte van de kantine. 

,,Ook de bouwploeg zijn wij zeer dankbaar, waardoor we de kosten met nog eens veertig procent konden reduceren”, zegt voorzitter Jaap Smaling enthousiast. ,,Deze zelfwerkzaamheid is tekenend voor de bloei van de vereniging. Vrijwilligers zijn essentieel om de leden en supporters van de club een prettig onderkomen te bieden.”

,,De maatschappelijke functie in de gemeenschap en gezonde ambities waren voor ons de reden om de samenwerking aan te gaan”, legt directeur Maaskant uit. 

Vanaf juli werd er iedere donderdag intensief gegraven, beton gestort, palen geplaatst en balken bevestigd om de overkapping te realiseren. Uiteindelijk werden kunststofplaten als afwerking op het frame gemonteerd. Rory Lems, ooit zelf speler van Poortugaal, is onder de indruk. “Dit project toont dat plannen werkelijkheid worden en de leden mogen trots zijn op hun club.” Smaling vult aan, “vanaf vandaag noemen wij de overkapping de Jordex luifel.”

Uit de krant

Advertenties uit de krant