Afbeelding

Feestje voor sv Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL - Een week na de uitglijder tegen ARC trad sv Poortugaal zaterdag 26 november thuis aan tegen de nog ongeslagen koploper Kloetinge. Het aanwezige publiek heeft een heel goede wedstrijd van sv Poortugaal gezien.

vv Kloetinge kwam in het kielzog van Omroep Zeeland naar Poortugaal. sv Poortugaal wilde zich duidelijk revancheren en de thuisploeg begon gretig aan het duel. Dat was nodig, want Kloetinge heeft een goede ploeg met een goede aanval en een sterke verdediging.

De thuisploeg probeerde het nodige gevaar te stichten. Dat lukte goed, al was het ook wat ongelukkig in de afwerking. Daardoor gaf het scorebord na 45 minuten toch twee nullen aan.

Kloetinge probeerde richting de slotfase steeds meer de schroom van zich af te gooien, sv Poortugaal leek blij te zijn met een puntendeling. Totdat in de laatste speelminuut alles veranderde. Een diepe bal op de snelle Gerwin ‘Smally’ Lake leek keurig te worden onderschept door de doelman van Kloetinge. Toch kwam het projectiel voor de voeten van de aanvaller van sv Poortugaal terecht. Die schoot de 1-0 binnen en er brak een mooi feest voor de thuisploeg los. Een toch nog onverwachte overwinning als beloning voor het goede spel. De pupil van de week, Valentijn Kusters, zal deze wedstrijd vast niet snel vergeten.

Komende zaterdag speelt sv Poortugaal bij Capelle. Aanvang 14.30 uur.

Uit de krant

Advertenties uit de krant