Archieffoto Muziek op Rhoon juni 2022.
Archieffoto Muziek op Rhoon juni 2022.

Earlybird tickets voor Muziek op Rhoon

Algemeen

RHOON - Afgelopen juni vond de jubileumeditie van het festival Muziek op Rhoon plaats, hét jazz/blues/funk/soul muziekfestival van Albrandswaard. Na twee jaar uitstel door corona werd op de geheel nieuwe locatie aan de Albrandswaardsedijk, naast restaurant Tasman, een top festival neergezet. Het festival was tot op de laatste kaart uitverkocht. 

Bezoekers hebben genoten van een sterke jubileum line-up met onder andere Danny Vera, dj Onno Paloma, Ana Popovic, Harlem Lake en Level 42. Deze fantastische line-up en de gemoedelijke sfeer van het festival met leuke foodtrucks en een goed aanbod van diverse drankjes, zorgden ervoor dat de bezoekers de regen trotseerden. Het weer zat niet mee, maar dankzij de twee reuzenparasols en een stretchtent bleef men droog. Bezoekers waren dan ook erg tevreden met het festival en de sfeer op deze locatie tussen het groen en met verschillende niveaus. De inrichting van het terrein met mooie afschermende fotodoeken en uitstekende toiletvoorzieningen, kregen veel complimenten. 

Verkoop Earlybird tickets gestart

Ook in 2023 organiseert Stichting Muziek op Rhoon het festival, op zaterdag 24 juni. De kaartverkoop is gestart en de earlybird tickets gaan hard. Pas na komend weekend wordt dit ook buiten Albrandswaard gecommuniceerd, zodat bezoekers uit Albrandswaard voorrang hebben op de goedkopere tickets. Ga voor tickets naar www.muziekoprhoon.nl 

Er wordt hard gewerkt aan een goede line up, voor beide podia op het festivalterrein. Het aanbod van foodtrucks, de speciaal-bier bar, de cocktailbar en de speciale wijnbar wordt nog beter dan in 2023, en zo belooft het ook in 2023 weer een spektakel te worden.

Uit de krant

Advertenties uit de krant