Afbeelding

Pannenkoekenlunch voor ouderen bij Abel

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Op maandag 3 oktober organiseert Esperanza in samenwerking met Restaurant Abel weer de Kom Erbij Pannenkoeken Lunch.

Vanaf 11.15 is iedereen welkom in Restaurant Abel in Poortugaal. Na de koffie of thee met een smakelijk “Kom Erbij gebakje” komen rond het middaguur de pannenkoeken op tafel.
Een speciale gast zal zorgen voor een ‘vorstelijke’ ontvangst en spontane hilarische momenten.                                                                                                                                                                 Troubadour Robert zal met hart en ziel begeleid met gitaar of accordeon alles muzikaal opluisteren. Natuurlijk mag er meegezongen worden.
Wijkagent Emy Kuivenhoven zal met enkele collega`s aanwezig zijn om op een informele manier iets te vertellen over veiligheid en de politie.
 Naast de vrijwilligers zullen ook mensen van dagbesteding Stichting Capabel waar Abel een samenwerking mee heeft assisteren bij het bedienen en de voorbereiding.

De Pannenkoeken Lunch duurt tot 13.45 uur. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Wel geldt er een maximaal aantal deelnemers dus wees er snel bij. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via:
de website: https://abel-restaurant.nl/reserveren/ (onder “speciale dagen”), e-mail: info@abel-restaurant.nl of telefoon: 010-5011500 (ma t/m vrij 10 tot 17 uur).

Esperanza organiseert deze Pannenkoeken Lunch in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid. De Kom Erbij activiteiten die Esperanza organiseert zijn bedoeld als mogelijkheid tot onderlinge ontmoeting en verbinding en voor alle ouderen in Albrandswaard.

Advertenties uit de krant