Afbeelding

Kom Erbij activiteiten Esperanza

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Ook dit jaar organiseert Esperanza in de landelijke Week tegen Eenzaamheid weer een aantal leuke Kom Erbij activiteiten voor ouderen in Albrandswaard. Sommige ouderen denken elk jaar weer dat ze niet welkom zijn omdat ze niet eenzaam zijn. Juist wel! De activiteiten die Esperanza organiseert zijn bedoeld als mogelijkheid tot onderlinge ontmoeting en verbinding en hebben juist het doel om eenzaamheid nu en in de toekomst te verminderen en te voorkomen. Daarom zijn deze activiteiten bedoeld voor alle ouderen in Albrandswaard. Het duurt nog even maar nu toch alvast de voorinformatie over de activiteiten.        

Donderdag 29 september: RTM Trammetje Nostalgie

Vanaf 10.15 uur in de Maranathakerk in Rhoon.                                         
Met oude filmbeelden, verhalen, anekdotes, liedjes, etc. worden nostalgische herinneringen aan het RTM-trammetje opgehaald.                         
Wim Kerkhof van The Amazing Stroopwafels brengt begeleid met piano het lied ‘Moordenaar’ en nog een aantal bekende nummers ten gehore. Rond de middag gaan we met de bus naar het RTM Museum in Ouddorp voor een bezoek aan het museum en een tochtje met het oude trammetje over de Brouwersdam.

Maandag 3 oktober: Pannenkoeken Lunch Restaurant Abel 

Vanaf 11.15 uur gezellig koffiedrinken en pannenkoeken eten op uitnodiging van Remco en Sigrid Abel. Troubadour Robert zal alles muzikaal opluisteren.

Woensdag 5 oktober: De leukste seniorenshow van Nederland 

Speciaal voor ouderen ontwikkelde Ben Cramer en Nick Jefferson het splinternieuwe programma ‘Kent u deze nog?’
De show begint om 14 uur en wordt gepresenteerd in de Maranathakerk in Rhoon.
Een muzikale reis door de tijd met liedjes van toen, doorspekt met humoristische situaties en anekdotes.
Aan alle activiteiten zijn geen kosten verbonden. Wel moet men zich vooraf aanmelden. In De Schakel van de komende weken wordt hierover per activiteit meer informatie gegeven. Voor vragen: Esperanza 06-20393418.

Advertenties uit de krant