DCIM\100MEDIA\DJI_0131.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0131.JPG

Bouw padelbanen in volle gang

Algemeen

RHOON - Het Abel LTC Rhoon open tennis toernooi is afgelopen weekend begonnen en eindigt op zondag 7 augustus. Het toernooi zit bomvol. Tennissers uit de hele regio spelen mee. Het thema van het toernooi is circus. Ze zamelen geld in voor Clini Clowns. Van elke inschrijving gaat er 1 euro naar de Clini Clowns en met een speciale fooienknop op de kassa kan men extra doneren. Heel de week zijn er maaltijden. Op donderdag en vrijdag staan feestavonden gepland. 

Tijdens het open toernooi wordt er nog hard gewerkt aan de aanleg van drie padelbanen. De drie (led)verlichte panoramabanen komen op de huidige baan één (recht achter het clubhuis). De werkzaamheden kunnen lichte overlast geven. Er liggen rijplaten op het terrein en een aantal parkeerplaatsen zijn in gebruik voor opslag. Mede om die reden heeft de vereniging een parkeerontheffing gekregen van de gemeente. Bezoekers kunnen tijdens het open toernooi parkeren aan een zijde van de Nijverheidsweg. 

Naar verwachting zijn de drie padelbanen in september klaar voor gebruik. Dan kan bij LTC Rhoon deze razend populaire tak van de racketsport beoefend worden. 

Met een lidmaatschap kan men tennissen en padellen. www.ltcrhoon.nl.

Advertenties uit de krant