Afbeelding
Ingezonden mededeling

Particuliere thuiszorg in Albrandswaard: Wat is er mogelijk?

Algemeen

Je bent mantelzorger als je voor iemand zorgt die dat zelf niet meer zo goed kan. Dit lijkt in het begin te overzien en kan veel voldoening geven. Toch blijkt het na een bepaalde tijd en wanneer de ziekte verergert steeds lastiger om goede en passende zorg te leveren. Voor de laatste zorgfase wordt er vaak gekeken naar particuliere thuiszorg of een zorginstelling. Om tot het laatste moment thuis in Albrandswaard te blijven legt Zuster Jansen uit wat er mogelijk is.

De juiste zorg voor je naaste 

In het beginstadium van bijvoorbeeld dementie heeft je naaste meestal nog niet zoveel klachten. Hij of zij vergeet wel eens dingen en een gesprek voeren gaat iets moeizamer dan normaal. Naarmate de dementie vordert zullen de klachten waarschijnlijk toenemen en zul je je naaste bijna overal mee moeten helpen. Dit kan erg zwaar worden. Het kan ook gebeuren dat je naaste niet door jou geholpen wilt worden. 

Het is moeilijk om goede zorg bij dementie te geven. Op een gegeven moment kan je het als mantelzorger waarschijnlijk niet meer in je eentje of zelfs met meerdere niet meer aan. Je naaste heeft dan thuiszorg nodig of moet naar een zorginstelling. Inwoners uit Albrandswaard kunnen hiervoor terecht bij de gespecialiseerde zorgmedewerkers van Zuster Jansen. 

Particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg

Zuster Jansen levert zorg op maat. Van particuliere thuiszorg, tot 24-uurs zorg als dat nodig is. Jij en je naaste beslissen hoe de zorg wordt ingevuld zodat er routine en regelmaat is. Je naaste kan al binnen enkele uren gepaste zorg krijgen van een vast team van gespecialiseerde zorgmedewerkers in de buurt. 

Wil je meer weten over de thuiszorg in Albrandswaard? Vul dan het contactformulier in op de website van Zuster Jansen of neem telefonisch contact op. 

Advertenties uit de krant