Afbeelding

Afscheid van het bestuur van Stichting Peuterwerk Albrandswaard

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Stichting Peuterwerk Albrandswaard is overgenomen door gro-up. Dat betekende dat het bestuur, bestaand uit vrijwilligers, haar taken heeft overgedragen aan de Raad van Bestuur van gro-up.

Alle collega’s van de peuterspeelzalen in Albrandswaard wilden de bestuuursleden Willem, Annelies en Petra graag nog in het zonnetje zetten en hen bedanken voor hun grote inzet als bestuurslid.

Op vrijdag 17 juni werden de drie uitgenodigd voor een verrassingsuitje. Samen met alle collega’s werd er vertrokken in een paardentram, die door de polders van Albrandswaard reed. Onderweg werd er gestopt bij punten, die elke peuterspeelzaal vertegenwoordigden. Zo kon er bij (Holle bolle) Ghijs een heerlijk appeltaartje worden gegeten en wat koels worden gedronken. Bij Pinokkio werd het gezelschap opgewacht door Gepetto en Pinokkio en moesten er waarheden en onwaarheden van elke collega geraden worden, wat voor veel pret zorgde. Bij De Blokkentoren moest een spel met blokken en letters gespeeld worden.

Vervolgens kwam de paardentram bij Tinkerbell en twee piraten. Daar moesten schatkisten gezocht worden en rebussen opgelost. En als laatste kwamen ze een troubadour tegen, die de weg zocht naar De Speeldoos. Natuurlijk mocht deze verdwaalde zanger mee in de paardentram en werden er samen met hem op de verdere tocht voluit allerlei liedjes gezongen.

De paardentram zette iedereen af bij locatie Tinkerbell, waar de dag werd afgesloten met een zelfgemaakt buffet. En tot slot werden Petra, Annelies en Willem met een afscheidslied toegezongen door alle collega’s van de peuterspeelzalen.

“We hebben lang moeten wachten tot dit afscheid kon plaatsvinden. Maar dit was het wachten meer dan waard. Het was een geweldig en onvergetelijk afscheidsfeest!”, aldus een van de medewerkers.

Uit de krant

Advertenties uit de krant