Afbeelding

Zonnig jeugdkamp bij sv Poortugaal

Algemeen

POORTUGAAL – De jeugdspelers van 7 tot en met 11 jaar van sv Poortugaal namen tijdens het prachtige afgelopen weekend deel aan het jeugdkamp.

De 66 kinderen en een gezellige, grote groep begeleiders verbleven in Esbeek. Daarmee werd een mooie traditie verder uitgebouwd. In en rondom kamphuis De Kievit werd gevoetbald, was er het kussengevecht, werd er prachtig gezongen…. en natuurlijk ontbrak ook het dierengeluidenspel niet.

Zoals een kamp hoort te zijn, waren de nachten wat kort: zeker de eerste nacht. Want na het voetballen en de verkenning van het bos was het nog lang erg gezellig. En daar waar de laatsten ongeveer gingen slapen, ontwaakten iets later de eersten voor een nieuwe dag. Zo gaat dat op een kamp. Als klap op de vuurpijl konden de kinderen zaterdag urenlang zwemmen in de daarvoor prachtig aangelegde waterpartij achter het kamphuis. Een waar genot met deze mooie temperaturen.

Naast het zwemmen, voetballen, en het genieten van een springkussen, was er ook nog tijd voor een heuse voetbalquiz. Wat bleek? Er lopen al heel wat voetbalkenners bij de jeugd rond.
De zondag startte wel wat later op…, maar na een goed ontbijt en het opruimen van de slaapzalen (dat was even een klusje) was het tijd voor de zeskamp, gevolgd door de prijsuitreiking.

Uit de krant

Advertenties uit de krant