Een impressie van het terrein van Muziek op Rhoon.
Een impressie van het terrein van Muziek op Rhoon.

Muziek op Rhoon helemaal uitverkocht

Algemeen

RHOON – Op zaterdag 25 juni vindt het festival Muziek op Rhoon plaats. Het festival, dat dit jaar zijn 5-jarig bestaan viert, is tot op de laatste kaart uitverkocht.

Stichting Muziek op Rhoon kijkt ernaar uit om alle festivalbezoekers te mogen ontvangen op de prachtige nieuwe locatie: op het gras tussen restaurant Tasman en AAP-Albrandswaard. De entree is naast restaurant Tasman.

De organisatie is trots op de uitgebreide line-up die aan de bezoekers wordt aangeboden: op 25 juni staan onder anderen Level 42, Danny Vera, en Ana Popovic op het podium. Maar ook de band The Club waarin een dorpsgenoot speelt. Check de website voor de volledige line-up: www.muziekoprhoon.nl.

Er is een gevarieerd aanbod van foodtrucks. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van diverse Speciaal bieren, goede wijnen en er is zelfs een cocktailbarretje.

Tickets

De toegangskaarten die in 2020 en 2021 zijn gekocht zijn uiteraard nog geldig voor dit evenement. Er zijn in 2021 echter ook arrangementen verkocht door het Kasteel van Rhoon (GasteRhoon). Wie zo’n arrangement heeft aangeschaft, wordt verzocht om een mail sturen naar vragen@muziekoprhoon.nl .

Advertenties uit de krant