Light brown bokeh texture background from natural
Light brown bokeh texture background from natural

Column Katinka: Inclusief ontbijt

Column Column

“Een hotelarrangement inclusief ontbijt. Keuze uit ruim 110 Fletcher hotels in heel Nederland.” Dit klinkt natuurlijk prima! Je kan zelf kiezen wanneer en waar je overnacht. We bestellen de bon en wachten op de bevestiging in de mailbox. Nu kunnen we kijken waar we willen overnachten… We kijken naar de hotels waar we uit kunnen kiezen voor de week erna. “Geen resultaten gevonden”. We zoeken naar de mogelijkheden voor nog een week later. Er is één hotel waar we terecht kunnen. Dit hotel ligt ergens in Appelkutteveen! 

Mijn zusje heeft afgelopen maand haar eindexamen gemaakt. Ze heeft nu drie maanden vakantie en verveelt zich DOOD. Aangezien ik een extra weekje vakantie had, besloot ik om gezellig met haar een nachtje weg te gaan. Dat gezellige ging er tijdens het boeken van het hotel al snel vanaf. Met flapperende neusvleugels zat mijn zusje me doordringend aan te kijken toen ik zei dat we met de geboekte Fletcher bon nergens heen konden. Al snel besloten we daarom om die Fletcher bon te laten voor wat het was. Je hebt er niks aan! Als je op een doordeweekse dag een nachtje weg wil, kan dat niet eens! 

Maar beloofd is beloofd. Dus boekten we alsnog een hotel, midden in het centrum van Eindhoven. We vertrokken beiden keurig met één tas zodat we niet te veel hoefden te sjouwen. De eerste dag gingen we naar het Outlet Centrum in Roermond. Leuke winkels, 27 graden en lekker eten. Dat is ongeveer alles wat meiden van onze leeftijd willen! We zaten buiten nog op het terras toen de lucht opeens wel heel erg donker werd. Maar de drankjes smaakten prima en we bleven eigenwijs zitten…

Als we hadden geweten dat we later die dag onze broeken zouden staan te föhnen in het hotel waren we wel iets minder dorstig geweest. Er was namelijk een plaatselijke bui waardoor we helemaal zeiknat werden. Gelukkig komt na de regen de zonneschijn en konden we in Eindhoven met een droge broek op stap. Het hotel lag perfect in het centrum. We zijn dus lekker wezen eten en naar de bioscoop geweest om daarna de avond af te sluiten bij de Gamestate. Mijn zusje hoefde zich in ieder geval niet te vervelen. 

De volgende dag ging alweer vroeg de wekker. We moesten natuurlijk terug naar Outlet Centrum Roermond om de spullen te kopen die we de vorige dag niet gekocht hadden door de regen. Maar niet zonder een heerlijk ontbijt! 


Advertenties uit de krant