Afbeelding
Foto:

Sv Poortugaal O12-1 in halve finale beker

Algemeen

POORTUGAAL - De O12-1 van sv Poortugaal reisde dinsdagavond 11 mei af naar Schoonhoven voor de kwartfinale van de Regio cup. De trainers lieten duidelijk merken dat er maar één doel was: het bereiken van de halve finale van de beker. De Regio cup startte in deze leeftijdscategorie met 47 teams, dus het behalen van de laatste vier zou een groot succes zijn waar sv Poortugaal trots op mag zijn.

Sv Poortugaal begon goed aan de wedstrijd, maar ook Schoonhoven liet zien niet voor niks bij de laatste acht teams te zitten. De jongens uit onze gemeente hadden het in het begin zwaar, maar de verdediging stond als een huis. Langzaamaan kreeg sv Poortugaal grip op de wedstrijd en na een paar mooie, snelle aanvallen stond het ‘ineens’ 0-3. Het blauw-zwarte team is een machine die keihard werkt voor elkaar en perfect is gefinetuned door succestrainer Sven Langerak.

Na een uur voetballen stond de uitslag 2-4 op het scorebord en werd er feest gevierd met de fanatieke trainers en aanhang. Wat een prestatie! De halve finale halen van de beker! Met de halve finale en al 11 gewonnen wedstrijden in de hoogste klasse is de Poortugaalse sportvereniging trots op al deze spelers en de begeleidende staf. Dat geldt natuurlijk ook voor de spelers (en hun ouders) zelf.

Advertenties uit de krant