Afbeelding

Het Rozenpakhuys bestaat tien jaar

Algemeen

BARENDRECHT - Het Rozenpakhuys vierde vrijdag 25 en zaterdag 26 maart samen met de klanten het tienjarig bestaan.

Op vrijdagmorgen hadden Irma en John Scheurkogel even tijd voor een foto en een praatje. Op dat moment waren er al twee verkeersregelaars nodig om het parkeren in goede banen te leiden. Aan belangstelling voor Het Rozenpakhuys dus geen gebrek. 

Tien jaar geleden werd de winkel geopend op het terrein van de vroegere rozenkwekerij Huygen. “John heeft daar vroeger nog rozen geknipt”, vertelt Irma Scheurkogel. 

John wilde altijd al zelfstandig ondernemer zijn. Op deze plek zag hij de kans om zijn droom waar te maken. In 2012 was dat geen vanzelfsprekende zaak, want het was crisis. “Waar beginnen jullie aan?” en “Die zaak houdt het nog geen drie jaar vol”, waren opmerkingen die Irma zich uit de begintijd herinnert. 

Goede spullen inkopen voor een scherpe prijs is de gave van John. Irma heeft vooral oog voor de kleur en de vorm. “Styling is mijn kindje”, zegt ze lachend. Zij werkte oorspronkelijk in de zorg, als operatie assistente. “Ik heb ik de avonduren de bloemistenopleiding gedaan. Daarna heb ik besloten om op de O.K. te stoppen.”

Na tien jaar is Het Rozenpakhuys een gevestigde naam in Barendrecht en omgeving. Klanten weten de weg naar de Middeldijk te vinden. Veel bedrijven hebben een abonnement. Ook voor vijf kerken in Barendrecht verzorgt Het Rozenpakhuys wekelijks de bloemen. 

In verband met het jubileum waren er voor de klanten veel aanbiedingen. Op social media is een bloemenabonnement te winnen. Later dit voorjaar gaan Irma en John een weekend weg met het team. 

Het Rozenpakhuys is gevestigd aan de Middeldijk 75 in Barendrecht.

www.hetrozenpakhuijs.nl


Advertenties uit de krant