Afbeelding

Lokale boodschappen Rechtstreex van de boer thuisbezorgd in Rhoon

Algemeen

RHOON - Geen lange rijen of drukte in de supermarkt, maar verse seizoensproducten direct van het land naar de keuken. Dat is nu mogelijk voor inwoners van Rhoon met de thuisbezorging van boodschappenservice Rechtstreex. 

De duurzaamheids- en economische voordelen van lokaal kopen zijn veel aan het licht gekomen de laatste tijd. Toch is dat voor boodschappen lastig, want niet iedereen heeft de tijd om zelf langs alle boerderijwinkels te rijden. Rechtstreex lost dit op door met een netwerk van boeren, makers en consumenten een sociale, lokale voedselketen te bouwen. In de praktijk betekent dat een eerlijke prijs, geen onnodige tussenschakels en zo min mogelijk voedselkilometers, verpakking en verspilling.

Smaak van de regio
Fruit, aardappelen en sapjes van De Buytenhof, aardbeien van Gert van Herk, kaas van Booij of maïs van Adjan Vos uit het Buijtenland. Je vindt het allemaal in het assortiment van Rechtstreex, samen met ruim 500 andere verrassende producten. De producten worden nu bezorgd op woensdag tot en met zaterdag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Bij bestellingen vanaf 50 euro komen ze gratis aan de deur. Zo kan iedereen op een makkelijke manier genieten van de producten van boeren en makers uit de buurt.

Afhaalpunt in vooruitzicht
Rechtstreex wil ook graag een afhaalpunt openen in Rhoon voor de mensen die liever zelf even op de fiets stappen. Wie een geschikte locatie kent of zelf een plek wil runnen kan mailen naar martine@rechtstreex.nl.

Advertenties uit de krant