Afbeelding
Foto:

André Heezen met pensioen

Algemeen

RHOON - André Heezen begonnen met werken, bij het in Rhoon gevestigde bedrijf wat destijds de naam BV Aannemersbedrijf v/h Gebr. W.G. en G.W. Geeve voerde, op 8 augustus 1974. Het was echter niet de eerste werkgever van André, hier werd bij de toespraak op de receptie aan gememoreerd. Na de oprichting van Geeve Ovenbouw eind 2000 is André bij dit bedrijf gaan werken. 

De laatste 20 jaar is André voornamelijk actief geweest in het vuurvast onderhoudswerk, voor zowel de glas- als de aluminium-industrie. André heeft begin van dit jaar in overleg met zijn werkgever gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vervroegd met pensioen te gaan. 

De meeste mensen uit Albrandswaard zullen André ook (her)kennen van de Groente en Fruit handel en/of de verkoop van kerstbomen vanuit de winkel aan de Essendijk. De winkel staat naast de woning waar André als kind is opgegroeid en waar hij nu samen met zijn vrouw Lies woont. Afgelopen zaterdag was eindelijk de mogelijkheid om een afscheidsreceptie met een drankje en hapje te organiseren bij Restaurant Abel. Op de foto ziet men de pensionado André Heezen die een cadeau als herinnering en dank overhandigd krijgt. 

Advertenties uit de krant