Afbeelding

Cyberagenten in de klas

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Vanaf deze week start HackShield in de klassen van groep zeven en acht op de basisscholen. Ook in Albrandswaard doen de scholen mee. In een leuke video vragen burgemeester Jolanda de Witte en wijkagent Jan Waasdorp de kinderen om mee te helpen om de internetboeven te vangen. Albrandswaard zoekt Cyber Agents - YouTube 

De kinderen van groep zeven en acht kunnen zich aanmelden om mee te doen met Hackshield. Op een leuke en spannende manier zijn kinderen bezig met wat nu precies het internet is en waar nepnieuws en cyberpesten aan bod komen.

Online veilig leren bewegen wordt steeds belangrijker en een steeds grotere uitdaging. Denk aan oplichting via phishingmails, whatsappfraude, wachtwoorden die gestolen worden. Maar hoe en wanneer leer je daarover?

HackShield leert leerlingen om het heft in eigen hand te nemen en zorgt ervoor dat leerlingen op een leuke educatieve manier kennis opdoen en gemotiveerd raken om zichzelf en hun omgeving te beschermen tegen CyberCrimes. HackShield zorgt voor enthousiasme bij de leerlingen, wakkert hun kennis aan.

Advertenties uit de krant