Archieffoto Herfst2Daagse
Archieffoto Herfst2Daagse

Herfst2daagse

Algemeen

RHOON - Op 19 en 20 oktober zijn alle kinderen van 4 tot 12 jaar van 10 tot 12 uur welkom bij de Herfst2daagse in ’t Centrum, Bernardstraat 3 te Rhoon. Inloop vanaf 9:50 uur. Er is weer een super leuk programma in elkaar gezet met toneel, muziek, mooie Bijbelverhalen, knutselen en spelletjes. Het thema van de Herfst2daagse is dit jaar: Hallo, contact?!

Er zijn verschillende programma’s voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 en voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Elke dag wordt afgesloten met een spannende quiz.

Nieuw dit jaar is de H2D viering. Deze is op zondag 24 oktober om 14 uur in ‘t Centrum. Tijdens deze viering voor alle leeftijden worden er bekende liedjes gezongen met de band. Dominee Coen van Alphen gaat het Bijbelverhaal vertellen. Alles in hetzelfde thema van de Herfst2daagse. 

Meld de kinderen aan via herfst2daagserhoon@gmail.com met daarin de naam, groep, telefoonnummer van (een van) de ouder(s)/verzorger(s) en het adres. Laat ook weten welke dag of dagen de kinderen aanwezig zijn. Dit geldt ook voor de H2D viering. Binnen twee werkdagen krijgt men een bevestiging. 

Uit de krant

Advertenties uit de krant