Afbeelding
Foto: Chris Berger Photography / www.chrisberger.ch www.blog.chrisberger.ch / All rights reserved - No publishing, printing, sharing w

Een gratis show voor alle ouderen uit Albrandswaard

Algemeen

Nostalgie uit de jaren 40 – 50

ALBRANDSWAARD - Na een tour door Canada waar voor Nederlanders werd opgetreden brak de corona uit en werden veel optreden geannuleerd. Nu de corona is afgenomen, stromen de aanvragen bij Sgt. Wilson en zijn drie ‘army’ dames weer binnen en worden er al weer veel shows voor ouderen in het hele land gerealiseerd. Esperanza is dan ook erg blij dat ook in Rhoon deze professionele show voor de ouderen van Albrandswaard kan worden gepresenteerd.                                                                                                                                 

De show, “Music at the hangar” uit de romantische nostalgische tijd van de jaren 40-50 wordt op woensdag 6 oktober gepresenteerd in de grote zaal van de Maranathakerk in Rhoon.                                                                 Aanvang 14 uur. Het duurt tot circa 15.45 uur.                                                                                                

Drie dames zingen onder het commando van Sergeant Wilson muziek van Glenn Miller, de swing van de Andrew Sisters, Frankie Lane, Rosemary Clooney, Doris Day en vele andere topsterren uit het midden van de vorige eeuw. Het is niet alleen de muziek maar er wordt een theaterspektakel neergezet van het hoogste niveau. Een onvergetelijke show met zang, dans, humor, speciale licht en geluid effecten uit vervlogen ‘army’ tijden.                                        Esperanza organiseert deze show in de Week tegen Eenzaamheid maar voor alle ouderen uit Albrandswaard zal deze show een verademing zijn zeker in deze moeilijke corona periode.  De toegang is gratis.                                                                                                                                 Vooraf aanmelden is noodzakelijk via                                                                                                                                                                         esperanzakomerbij@gmail.com of via 06-20393418                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Bij het aanmelden i.v.m. de corona maatregelen graag vermelden: naam, alleen of met partner, adres, telefoonnummer en e-mailadres. 

Advertenties uit de krant