SGT. Wilson’s Airforce Show
SGT. Wilson’s Airforce Show

Week tegen eenzaamheid

Algemeen

ALBRANDSWAARD - In de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Esperanza twee leuke Kom Erbij bijeenkomsten voor de ouderen.

Maandag 4 oktober Pannenkoeken-lunch Restaurant Abel
Men is welkom vanaf 11.15 uur tot circa 14 uur. Na de koffie of de thee met een ‘Kom Erbij gebakje’ komen rond het middaguur de pannenkoeken op tafel.                                                                                                                                                 Troubadour Robert zal alles muzikaal opluisteren. Op verrassende wijze zal hij begeleid op gitaar of accordeon liedjes zingen. Meezingen mag. Emy Kuivenhoven, wijkagent in Poortugaal, zal met enkele collega`s aanwezig zijn om op een informele manier iets te vertellen over veiligheid. Naast de vrijwilligers zullen ook mensen van dagbesteding Stichting Capabel, waar Abel een samenwerking mee heeft, assisteren bij het bedienen en de voorbereiding.                                                         
Toegang gratis. Aanmelden noodzakelijk via https://abel-restaurant.nl/reserveren/ (onder speciale dagen) of via info@abel-restaurant.nl of bel met 010-5011500 (ma t/m vrij 10 tot 17 uur).                                                                                                                                                                                                                                                

Woensdag 6 oktober: SGT. Wilson’s Airforce Show
De show, ‘Music at the hangar’ uit de romantische nostalgische tijd van de jaren 40-50 wordt gepresenteerd in de grote zaal van de Maranathakerk in Rhoon. Aanvang 14 uur. Het duurt tot circa 15.45 uur. Drie “army” dames zingen onder het commando van Sergeant Wilson muziek van Glenn Miller, de swing van de Andrew Sisters, Frankie Lane, Rosemary Clooney, Doris Day en vele andere topsterren uit het midden van de vorige eeuw. Het is niet alleen de muziek maar er wordt een theaterspektakel neergezet van het hoogste niveau. Een onvergetelijke show met zang, dans, humor, speciale licht en geluid effecten uit vervlogen ‘army’ tijden. Toegang gratis. Aanmelden noodzakelijk via esperanzakomerbij@gmail.com of 06-20393418.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Bij het aanmelden graag vermelden: naam, alleen of met partner, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Er zijn een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.

Men kan gebruik maken van de vervoerservice AutoMaatje van Welzijn Albrandswaard. Neem tijdig contact op via 010-5018322 of automaatje@welzijnalbrandswaard.nl.                                                                                                                                   

Advertenties uit de krant