Afbeelding

Weekendprogramma’s RTV Albrandswaard

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Na de verhuizing, het installeren en inrichten van de nieuwe studio en de vakantieperiode gaan de weekend programma’s bij RTV Albrandswaard weer van start op 4 en 5 september. Er zijn al diverse testuitzendingen met een goed gevoel uitgezonden en ook een aantal midweek programma’s zijn al weer langere tijd te beluisteren.

Infomagazine met Kees Spronk is inmiddels op de zaterdag gestart en op zondag 5 september zijn de programma’s Goedemorgen Albrandswaard en Steevast op Zondag te horen. In deze programma’s is er aandacht voor de Wereldhavendagen en horen we hoe het e.e.a verloopt bij de grote maritieme show in pandemietijd. Ook is er aandacht voor actualiteiten en om 13.45 uur is de column van Joop van der Hor te horen. 

In deze uitzendingen zijn Piet Vermeulen, Kees Spronk en Jan Jongerius te gast in hun eigen programma’s. Hetty Landman en Nelleke van de Schee stellen de vragen over meer dan dertig jaar lokale radio aan de mannen. 

.De uitzendingen zijn te horen van 10 tot 12 uur en van 12 tot 14 uur en kunnen later worden terug geluisterd via de stream RTV Albrandswaard Music Soundcloud.

www.rtvalbrandswaard.com

Advertenties uit de krant