Afbeelding

Eerste Barendrechtse wens in vervulling bij Wens & Go

Algemeen

BARENDRECHT – Stichting Wens & Go heeft voor het eerst in Barendrecht een wens in vervulling laten gaan.

De stichting zette een moede met haar jongste zoon, in het zonnetje. Op haar 16e vluchtte ze naar Nederland in de hoop op een beter leven. Maar helaas liep alles anders dan gehoopt. Na moeilijke jaren en vele diepe dalen, ziet ze de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet. Nu woont ze alweer vijf jaar in Barendrecht en met professionele hulp gaat het gelukkig weer stukken beter. Stap voor stap en met een hart voor mensen heeft ze zichzelf opgegeven voor vrijwilligerswerk om ook wat voor anderen te kunnen betekenen.

Graag wilde ze met haar zoon naar miniatuurstad Madurodam. Ze komen zelf nooit buiten de regio Rotterdam en deze dag konden ze samen zorgeloos genieten van Nederland in het klein. Een positieve dag met alleen maar lichtpuntjes na een moeilijke tijd. Een dag die een mooie herinnering wordt en niet snel vergeten zal worden.

Met een tas vol lekkers en een buik vol gezonde spanning werden ze afgezet. “En met een grote glimlach van dankbaarheid mochten we ze weer ophalen en thuis afzetten, waar ze nog lang na kunnen genieten van de foto’s!”, vertelt Yolanda Hakkert.

De dag werd mogelijk gemaakt door een anonieme particuliere sponsor.

Wie ook iemand met een laag inkomen in het zonnetje wil zetten, kan contact opnemen met de stichting. Meer informatie over Stichting Wens & Go op Facebook en Instagram of via Yolanda Hekkert: 06-38386532.

Advertenties uit de krant