Afbeelding
Foto:

Jongerenweek een succes

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het jongerenwerk van Stichting Welzijn Albrandswaard heeft vorige week een jongerenweek gehouden bij Het Lokaal. Met behulp van een financiële ondersteuning vanuit de Summer Games is deze week mogelijk gemaakt. Het doel van deze week was om nieuwe jongeren te bereiken en te kijken waar de behoefte ligt bij deze doelgroep. Dit is gedaan door verschillende workshops aan te bieden zoals dansen, 3:3 basketbal, voetbal, kickboksen en een skateboardworkshop. 

Bij de dansworkshop hadden de jongeren al wat danservaring wat zorgde voor een leuke samenwerking bij het bedenken van de choreografie. De meiden bij het dansen hadden de choreografie zo snel onder de knie dat ze op de rest van het nummer een eigen choreografie hebben gemaakt met de instructeurs. Bij het basketbal is er na een ronde warmschieten en uitleg van de spelregels, een mooie en fanatieke wedstrijd gespeeld waarin er met een doelpunt verschil gewonnen is. De skateboardworkshop was ook een succes. Na de techniek konden de jongeren al snel overgaan op het leren van trucjes. 

De week hebben ze gezellig met een barbecue afgesloten en er zijn mooie plannen voor de volgende activiteiten voor deze doelgroep ontstaan. Volg Jongerenwerk Albrandswaard via Facebook en Instagram. 

Advertenties uit de krant