Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>De minibieb aan de Wilhelminastraat.</p>

De minibieb aan de Wilhelminastraat.

(Foto:)

Fonds werkt aan route langs minibiebs

ALBRANDSWAARD – De Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard (SGA) heeft sinds 2017 zo’n 20 Minibiebs in bruikleen gegeven aan particulieren. Deze kleine buitenbibliotheekjes staan bij inwoners in de tuin en zijn voor algemeen gebruik.

Geïnteresseerden mogen een boek lenen of omruilen, maar er ook alleen boeken in plaatsen. Op die manier blijft het aanbod variëren en is er voor ieder iets van zijn/haar gading te vinden. Sommige enthousiaste gebruikers hangen een thema aan hun bieb, zoals recent Koningsdag of 4/5 mei; oorlog en vrede.

Omdat er naast de 20 Minibiebs van SGA nog veel andere mensen een Minibieb in hun tuin hebben staan, leek het SGA leuk om een route te maken langs alle Minibiebs in Albrandswaard. Dus heeft u een Minibieb in uw tuin en heeft u er geen bezwaar tegen om uw adres (geen naam of andere gegevens) op te laten nemen in deze route, stuur dan een mailtje aan secretaris Yvonne Schults via gemeenschapsfonds@gmail.com. Zonder uw toestemming komt de Minibieb dus niet in de de route.
De route komt op gemeenschapsfonds-albrandswaard.nl te staan. Gebruikers weten op die manier waar alle Minibiebs zich bevinden.

Meer berichten