Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Diversiteit in Steevast

ALBRANDSWAARD – De radioprogramma’s Steevast op Zondag en Goedemorgen Albrandswaard zijn zondag 9 mei weer te horen bij RTV Albrandswaard.

In Steevast op Zondag praten Nelleke van der Schee en Jan Jongerius tussen 12 en 13 uur met tandarts Jamshed Tairie van de tandartspraktijk Pernis over angstbegeleiding van patiënten en de ouderenzorg, die achterblijft voor gebitscontrole’s.

Het Eurovisiesongfestival komt ras naderbij en dat is voor de stadsbeiaardier van de Rotterdamse Laurenskerk aanleiding om Eurovisie liedjes te laten horen op de klokken van het carillon, beiaardier Richard de Waardt vertelt wat de plannen zijn.

Tussen 13 en 14 uur is Nick Gardenier te horen. De nieuwe voorman van de Steppers van Hoogvliet en Nissewaarden met als inzet, geld bij elkaar steppen voor goede doelen, zoals bijvoorbeeld hulp aan Diergaarde Blijdorp.

En ook nog aandacht voor Moederdag met Wilma Vermeulen van drogisterij DA Mooi- Vermeulen in Albrandswaard. Wat was dit jaar een populair als cadeautje voor moeder?

Alle onderwerpen worden gemixt met diverse muzieknummers en zijn te horen op de bekende luisterkanalen waaronder www.rtvalbrandswaard.com. Steevast op Zondag wordt zondagavond herhaalt van 22 tot 00 uur.

Meer berichten