Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Mevrouw Lohuis uit Hoogvliet werd verrast met bloemen en een tas vol lekkers. </p>

Mevrouw Lohuis uit Hoogvliet werd verrast met bloemen en een tas vol lekkers.

(Foto: )

10.000e klant voor De Boulanger

RHOON - Sinds 26 februari is De Boulanger gevestigd aan de Rijsdijk 11 in Rhoon. Op woensdag 28 april mochten zij al de 10.000e klant verwelkomen. Mevrouw Lohuis uit Hoogvliet stapte nietsvermoedend de bakkerij binnen nadat ze was getipt door een kennis dat ze echt eens naar deze nieuwe winkel moest gaan.
Ze was blij verrast en en verbaasd toen ze een mooie bos bloemen kreeg. Het was ook nog eens haar trouwdag en ze had net een waardeloze week met veel pech achter de rug. Deze verrassing kwam dus op een goed moment.
Ze kreeg ook een goed gevulde tas mee van De Boulanger.

Natasja Bienefelt stond samen met haar collega's het aantal klanten in de gaten te houden. ,,De winkel stond vol en we vonden het zelf ook spannend. Mevrouw Lohuis kon deze verrassing goed gebruiken, dat maakte het extra leuk."

Aanwinst
,,Ondernemen is altijd spannend en zeker in deze tijd", zegt Natasja. ,,Maar we hebben de sprong gewaagd. De mensen zijn zo enthousiast en we krijgen veel leuke reacties van de klanten. Veel zien ons als een aanwinst voor Rhoon. Dat is zo fijn om te horen. Onze klanten komen vanuit de hele regio. Van Spijkenisse tot Schiedam en Vlaardingen."

Meer berichten