Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Zeskamp Jonge Mantelzorgers

ALBRANDSWAARD - Zaterdag 17 april heeft Stichting Welzijn Albrandswaard in samenwerking met Kijk op Welzijn Barendrecht een zeskamp georganiseerd voor jonge mantelzorgers uit beide gemeenten.

Er zijn aardig wat kinderen en jongeren tussen de 6 en 25 jaar die thuis te maken hebben met zorg, bijvoorbeeld voor een ouder, broer of zus die chronisch ziek is, een (verstandelijke) beperking heeft of een psychische aandoening. De huidige coronaperiode veroorzaakt voor sommige jonge mantelzorgers een extra belasting.

Ze blikken terug op een gezellige en ontspannen middag. Het was heerlijk om een groep van deze jonge mensen een gezellige middag te bezorgen waar niks moet en het hebben van lol het belangrijkste was deze middag. De groep kinderen en jongeren hebben deelgenomen aan zes activiteiten waarvan de stormbaan toch wel de grote favoriet was. Het is gelukt om even zorgeloos te genieten en in contact te zijn met anderen die in een vergelijkbare situatie opgroeien. Kortom, het was een geslaagde en zonnige dag voor allemaal.

Meer berichten