Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Yolanda, Maret, Mw de Jagt en Sandra de Raat.</p>

Yolanda, Maret, Mw de Jagt en Sandra de Raat.

(Foto:)

Eerste wens voor Stichting Wens & Go

RHOON - Stichting Wens & Go heeft afgelopen dinsdag de eerste wens vervuld voor een mevrouw uit Rhoon die al heel lang in een lastige financiële situatie zit. Dit levert haar veel stress en eenzaamheid op. Zij is zeker iemand die een lichtpuntje verdiend en een steuntje in de rug goed kan gebruiken. Nadat ze aangemeld was bij de stichting is Maret bij haar op bezoek gegaan om te kijken wat er allemaal speelt en om de wens door te nemen en passend te maken. Ook is ze aangemeld bij SWA, waardoor ze nu aan computerles en vrijwilligerswerk is geholpen en zo weer een doel krijgt in haar leven en ook haar netwerk kan uitbreiden.

Mevrouw wenste een beautymiddag. En dat kreeg ze. Via mond-tot-mond reclame kwam de stichting in contact met Sandra de Raat van Beauty Design uit Rhoon. Zij bood direct aan om mevrouw een middag in de watten te leggen, zodat ze even lekker kan genieten van alle aandacht en zorg. Van een heerlijke gezichtsbehandeling tot aan nekmassage. Alle ingrediënten voor een heerlijke verwenmiddag. En genoten dat heeft ze. In een tijd waarin er veel tegen zit werd ze door Stichting Wens & Go echt even in het zonnetje gezet. Met een bloemetje van Mysotis en een gebakje van KC Bakery kon de wens helemaal afgemaakt worden.

Maret en Yolanda, de initiatiefneemsters van de stichting, kijken terug op een mooie feestelijke middag, waarin mevrouw de aandacht kreeg die ze verdient. Wie zelf of iemand kent met een laag inkomen en wie welk een lichtpuntje kan gebruiken, kan mailen naar stichtingwensengo@gmail.com of appen naar 06-38386532.

Wie wil meebouwen aan mooie herinneringen middels een gift in natura of in geld kan ook mailen.

Een gift kan overgemaakt worden naar Stichting Wens & Go op NL56 INGB 0007 2605 29

Meer berichten