Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

De vacaturebank van Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - De vrijwilligersvacaturebank is er voor en door inwoners en organisaties van de gemeente Albrandswaard. De vacaturebank bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligers en organisaties. Elke organisatie binnen de gemeente Albrandswaard kan een profiel aanmaken en vrijwilligersvacatures plaatsen. 

Verder kunnen zowel vrijwilligers als organisaties informatie en advies krijgen over deskundigheidsbevordering, wetgeving en vrijwilligerswerk, onkostenvergoeding, contracten en verzekeringen. U vindt de vacaturebank via www.vrijwilligerswerkalbrandswaard.nl

Vrijwilligerswerk voor iedereen
Het aantal mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk is groot, ongeacht vaardigheden en ervaring. Voor jong en oud, werkend of niet-werkend, voor denkers en doeners, voor grote en kleine klussen. Binnen de Vrijwilligersvacaturebank Albrandswaard is er een grote verscheidenheid aan vacatures. Er is voor elk wat wils. Is het huidige aanbod niet wat je zoekt, dan gaan we op zoek naar iets wat wel bij je past. Dit geldt ook voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

Het kleine badje zoekt vrijwilligers
Momenteel is er een leuke vacature. Het kleine badje van Rhoon zoekt nieuwe vrijwilligers voor de komende zomerperiode. Neem dan contact op met Merel van Steenbergen via m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of via 010-5018322. 

Meer berichten