Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Monique van Genderen geeft middels dit boek een handvat waardoor het zoeken naar mooie plekjes net even wat makkelijker wordt.</p>

Monique van Genderen geeft middels dit boek een handvat waardoor het zoeken naar mooie plekjes net even wat makkelijker wordt.

(Foto: )

De grienden en Klein Profijt in een boek

,,Hoe leuk is het om als fotograaf mee te werken aan een boek om andere natuurfotografen op weg te helpen?” Monique van Genderen uit Hoogvliet loopt al jaren urenlang door de natuur in het westen van Nederland om de mooiste plekjes vast te leggen, dus was het goede keuze van de redactie om haar uit te kiezen om mee te werken aan dit boek. De Rhoonse grienden, Carnisse grienden en Klein Profijt zijn omschreven door Monique van Genderen en Nico van Kappel en ook Tiengemeten werd in samenwerking met Lisanne Broere uitgebreid uitgeplozen en omschreven. ,,Er is zoveel moois te zien vlakbij huis en dat willen we meegeven aan anderen.” Middels dit boek geeft zij mede-fotografen een handvat waardoor het zoeken naar mooie plekjes net even wat makkelijker wordt.
Gedurende het afgelopen jaar waar de fotostudio en fotoschool van in2pictures.nl bijna het gehele jaar vanwege de coronacrisis plat lag, was het werken aan het boek een welkome afleiding. Met hart en ziel is eraan gewerkt om de gebieden zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Het boek is te bestellen via natuurfotografie.nl of via in2pictures.nl. Ook is het te koop in de winkel van Monique, SwietArts genaamd. De release van het boek is 11 april.

Meer berichten