Logo deschakelalbrandswaard.nl
<p>Vissie, een winkel vol met kant-en-klare visproducten.</p>

Vissie, een winkel vol met kant-en-klare visproducten.

(Foto: )

Kant en klare Vissies

BARENDRECHT – Kippie is niet meer weg te denken uit winkelcentrum Carnisse Veste. Het bedrijf heeft 58 winkels in Nederland en is een groot succes. Nu komen ze met een nieuwe formule. Vissie. De naam zegt het al, een winkel vol met kant-en-klare visproducten.

Teus Vlot is regiomanager van Kippie en bedacht het concept Vissie meer voor de grap. ,,De collega’s die bij het overleg aanwezig waren, waren meteen enthousiast”, vertelt Teus. ,,Dus hebben we het verder uitgedacht. Om alles over vis te leren, heb ik een tijdje bij een visboer gewerkt. De eerste maanden zal ik zelf in de winkel staan, samen met Sanne Hofman.”

Vissie is kortgezegd een vis-variant van de Kippie-formule. Net als bij Kippie draait alles om gemak voor de consument. Het assortiment van Vissie zal bestaan uit kant-en-klaar producten. ‘Over het assortiment is goed nagedacht. ,,De formule is onderscheidend op het gebied van assortiment (voornamelijk gemaksproducten) en beleving in de winkel. Denk aan producten als verschillende belegde broodjes, kant-en-klare maaltijden, visloempia’s en vele gebakken producten”, vertelt Teus Vlot.

,,Net als bij Kippie, zullen bij Vissie ook de bekende pannen verkocht worden. De Vissiepannen zijn elektrisch en kun je vullen met alle producten naar wens. De producten zijn kant-en-klaar dus hoef je enkel op te warmen in de elektrische pan. Ideaal voor een (kleinschalig) feestje thuis.”

Vissie is een franchiseformule. Vissie Barendrecht wordt in eerste instantie geopend door de keten zelf, maar zal later worden gerund door een franchisenemer. Simeon Mast en Elsbeth de Ruiter zullen het eerste jaar aan de slag gaan als bedrijfsleiders van Vissie Barendrecht. Het jonge stel heeft de ambitie om de winkel uiteindelijk zelf te runnen. ,,Het zijn natuurlijk rare en onzekere tijden voor ondernemers. Je opent nu niet zomaar een nieuwe winkel. Toch zien wij deze tijd ook als een tijd voor nieuwe kansen. Deze nieuwe franchiseformule biedt perspectief en zorgt voor energie!”, aldus Teus Vlot.

Voor de opening op 8 april zijn een aantal leuke acties bedacht. Zo zijn er Vissie-sokken die gratis worden weggegeven bij besteding vanaf 10 euro en voor de eerste 50 klanten liggen er twee verse visloempia’s klaar.

KRS is de overkoepelende organisatie. Franchiseformules Kippie en Vissie vallen onder het bedrijf. Kippie is een groeiende, landelijk opererende franchiseketen met 58 winkelvestigingen die zich met kwalitatieve, gegrilde kipproducten en -maaltijden richt op de consumentenmarkt.

Vissie is een nieuwe franchiseformule. De pilotstore zal 8 april feestelijk geopend door burgermeester Jan van Belzen.

Meer berichten