Logo deschakelalbrandswaard.nl
Foto:

Week van de AfvalHelden

ALBRANDSWAARD - Vandaag start de allereerste Week van de AfvalHelden. Ongeveer 80 bedrijven uit de branche, waaronder de NV BAR Afvalbeheer doen hieraan mee.
De Week van de AfvalHelden is bedoeld om medewerkers uit de afvalbranche in het zonnetje te zetten. Medewerkers in de afvalbranche zijn van essentieel belang voor de volksgezondheid en zij helpen mee aan een mooie, schone leefomgeving. Dit doen ze dagelijks met veel toewijding en plezier! Met de inzameling van ons afval zorgen zij voor een belangrijke stap om van ons afval weer nieuwe grondstoffen te maken.

De opening van de Week van de AfvalHelden wordt vanochtend gedaan door demissionair Staatssecretaris Stientje van Veldhoven.

Afvaltips en kleurplaten

Vanaf vandaag (maandag 1 maart) plaatst BAR Afvalbeheer een week lang op hun website en social media elke dag een nieuwe video met de AfvalHelden in de hoofdrol. Hierin vertellen ze over wat ze tegenkomen in hun werk. Ook geven ze tips over hoe afval het beste aangeboden kan worden.
Voor de kleinste inwoners is er een kleurplaat. Op de website zijn acht kleurplaten te vinden. Meer informatie op www.bar-afvalbeheer.nl.

Op social media zijn alle activiteiten van de NV BAR afvalbeheer volgen via #AfvalHelden en/of #WeekvandeAfvalHelden. Meer informatie over de week op: www.weekvandeafvalhelden.nl

Meer berichten